Espàrrecs amb gavardina

Ingredients: espàrrecs verds, albergínia, oli d’oliva, pebre vermell de la Vera, farigola, orenga, sal i pebre.

Elaboració: Primer prepara els espàrrecs tal com explico a l’apartat de trucs de cuina  perquè et quedin verds i cruixents. Talla l’albergínia en làmines fines, pinta-les amb oli i afageix les espècies.
Fes els espàrrecs i albergínia a la planxa i un cop fets envolta cada espàrrec amb un tall d’albergínia.
Pots acompanyar-lo amb alguna salsa al gust.


Ingredientes: espárragos verdes, berenjena, aceite de oliva, pimentón de la vera, tomillo, orégano, sal y pimienta.

Elaboración: Primero prepara los espárragos tal y como indíco en el apartado de trucos de cocina para que te queden verdes y crujientes.
Corta la berenjena en láminas finas, pintalas con aceite y espolvorealas con las especies.
Haz los espárragos y berenjena a la plancha y una vez hechos envuelve cada espárrago con una loncha de berenjena.

Puedes acompañarlo con alguna salsa al gusto.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *