Carpaccio de tomàquet i xampinyons

Ingredients: Tomàquets madurs, xampinyons, brots tendres, oli d’oliva, vinagre de poma, all, julivert, pipes de gira-sol, sal i pebre.

Elaboració: Tallar el tomàquet a rodanxes i els xampinyons a làmines molt fines.
En un morter fer una picada  d’all i julivert, afegir unes gotes de vinagre, sal pebre, oli d’oliva i barrejar.
Col · locar uns brots tendres al centre del plat, posar el tomàquet i els xampinyos al voltant, amanir amb la vinagreta i afegir pipes de gira-sol.

Les quantitats dependran del nombre de comensals.


Ingredientes: Tomates maduros, champiñones, brotes tiernos, aceite de oliva, vinagre de manzana, ajo, perejil, pipas de girasol, sal y pimienta.

Elaboración: Cortar el tomate en rodajas y los champiñones en láminas muy finas. En un mortero machacar ajo y perejil, añadir unas gotas de vinagre, sal pimienta, aceite de oliva y mezclar.
Colocar unos brotes tiernos en el centro del plato, rodear con el tomate y los champiñones, aliñar con la vinagreta y espolvorear con pipas de girasol.

Las cantidades dependerán del número de comensales.

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