Ingredients: Un alvocat, un tomàquet, una ceba tendra, un grapadet de festucs, una llimona, oli d’oliva, un ramellet de julivert, sal i pebre.
Elaboració: Tallar l’alvocat, tomàquet i ceba en concassé (daus de mig centímetre). Esprémer llimona sobre l’alvocat perquè no s’oxidi, barrejar amb el tomàquet i la ceba. Amanir amb l’oli i salpebrar.
Muntem en un plat ajudant-nos d’un motlle d’emplatar. Escampar-hi per sobre el julivert picat i els festucs trossejats.
Ingredientes: Un aguacate, un tomate, una cebolla tierna, un puñadito de pistachos, un limón, aceite de oliva, un ramillete de perejil, sal y pimienta.
Elaboración: Cortar el aguacate, tomate y cebolla en concassé ( dados de medio centímetro). Exprimir limón sobre el aguacate para que no se oxide, mezclar con el tomate y la cebolla. Aliñar con el aceite y salpimentar.
Montamos en un plato ayudandonos de un aro de emplatar. Espolvorear con perejil picado y los pistachos troceados.