Salsitxa tipus frankfurt

De tant en tant també m’agrada fer algun frankfurt, ja sigui per a mi, o per a la meva néta. Seguint la meva mania d’elaborar tot el que puc, perquè m’agrada saber el que menjo, i després d’algunes proves, he trobat una recepta que em satisfà i que comparteixo.

Amb aquestes quantitats surten unes 4 salsitxes, si en vols fer més, augmenta les quantitats.

Ingredients: 225 gms de tofu, 2 1/2 cdas de midó de tapioca, 1 1/2 cda de farina de blat, 1 cda d’oli d’oliva, 1/2 cta de xarop d’auró, 1 cta de pasta de tomàquet, 1/4 cta de sal, 1/4 cta de coriandre, 1/4 cta pebre blanc, 1/4 cta de pebre vermell, 1/4 cta de ceba en pols, una mica de nou moscada, 1/2 cta de puré de remolatxa (opcional), unes gotes de fum líquid (opcional).

Elaboració: Escorreu bé el tofu per eliminar tot el líquid. Jo utilitzo una bossa de les de fer llet i apreto bé amb les mans, cal eliminar el màxim possible de líquid. Tritureu tots els ingredients fins que es formi una pasta suau però compacta.
Dividir les massa en quatre porcions iguals, donar forma de salsitxa embolicant-les en paper film i pressionant bé als costats com si fos un caramel. Coure al vapor durant uns 15 minuts, deixa refredar i guarda-les a la nevera, quan les vulguis menjar, només les hauràs de passar per la paella volta i volta.


Con estas cantidades salen unas 4 salchichas, si quieres hacer más, aumenta las cantidades.

Ingredientes: 225 gms de tofu, 2 1/2 cdas de almidón de tapioca, 1 1/2 cda de harina de trigo, 1 cda de aceite de oliva, 1/2 cta de jarabe de arce, 1 cta de pasta de tomate, 1/4 cta de sal, 1/4 cta de cilantro, 1/4 cta pimienta blanca, 1/4 cta de pimentón, 1/4 cta de cebolla en polvo, una pizca de nuez moscada, 1/2 cta de puré de remolacha (opcional), unas gotas de humo líquido (opcional).

Elaboración: Escurrir bien el tofu para eliminar todo el líquido. Yo utilizo una bolsa de las de hacer leche y aprieto bien con las manos, hay que eliminar el maximo posible de líquido. Triturar todos los ingredientes hasta que se forme una pasta suave pero compacta.
Dividir las masa en cuatro porciones iguales, dar forma de salchicha envolviendolas en papel film y presionando bien en los lados como si de un caramelo se tratara. Cocer al vapor durante unos 15 minutos, deja enfriar y guardalas en la nevera, cuando las quieras comer, solo tendras que pasarlas por la sarten vuelta y vuelta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *