Dóna-li un toc diferent a lesamanides amb aquesta vinagreta.
Ingredients: 1 culleradeta de mostassa, 1 cullerada de vinagre de poma, 3 cullerades d’oli d’oliva, fruita seca, nous, pistatxos … sal i pebre al gust.
Elaboració: Posar en un bol la mostassa, el vinagre, la sal i pebre. Barrejar. Afegir l’oli i emulsionar.
Finalment incorporar els fruits secs trossejats i ja tenim a punt la vinagreta per la nostra amanida.
Ingredientes: 1 cucharadita de mostaza, 1 cucharada de vinagre de manzana, 3 cucharadas de aceite de oliva, frutos secos, nueces, pistachos… sal y pimienta al gusto.
Elaboración: Poner en un bol la mostaza, el vinagre, la sal y pimienta. Mezclar. Añadir el aceite y emulsionar. Por último incorporar los frutos secos troceados y ya tenemos lista la vinagreta para aliñar nuestra ensalada.