Creps de pebrot del piquillo

Creps de pebrots del piquillo farcits de verdures.
Irresistibles !.
Aquesta massa queda molt bé, una crep molt melosa i gens reseca.

Ingredients: Per a la massa: 125 g de farina Yolanda, 250 ml de llet de soja natural (sense endolcir), 1 cda d’oli d’oliva, 6 pebrots del piquillo i una mica de sal.
Per a la salsa: 6 pebrots del piquillo, 75 ml d’oli d’oliva, 1 all, sal i pebre a gust.
Per al farciment: Oli d’oliva, 1 copeta de brandi, 1 porro, 1 pastanaga, 1 carbassó, 6 xampinyons … o podem utilitzar les verdures que més ens agradin o tinguem a mà. Sal i pebre a gust.

Elaboració:
Massa: Començarem per preparar la massa dels creps, per a això, posem tots els ingredients en el got de la batedora i batem fins que s’integri tot i no quedin grumolls. Guardem la barreja a la nevera uns 30 minuts mínim. Mentre reposa la massa, fem la salsa i el farcit.
Salsa: Posar els ingredients en el got de la batedora i emulsionar. Farciment: Tallar totes les verdures en brunoise (quadrets petits). Cobrir el fons d’una paella amb oli d’oliva, afegir el porro, quan comenci a agafar color, afegir el brandi, deixar evaporar una mica l’alcohol i afegir la resta de verdures, salpebrar i deixar que es facin. Passar les verdures a un colador perquè deixin anar l’excés d’oli i reservar. Treure la massa de creps de la nevera. Greixar amb oli una paella antiadherent, posar la paella a foc fins que prengui una bona temperatura. Tirar una porció de massa al centre, girar la paella fora de foc ràpidament per estendre-la per tota la superfície. Baixar una mica la temperatura i deixar cuinar uns dos minuts, donar la volta amb cura que no es trenqui ajudant-nos amb una espàtula i deixar un minut més perquè es faci per l’altre costat. Posar la crep en un plat i procedir amb la resta. Podem tapar-les amb un drap perquè es mantinguin calents. Quan tinguem totes les creps fetes, procedim a farcir i servim acompanyades de la salsa.


Ingredientes:
Para la masa:  125 gms. de harina Yolanda, 250 ml. de leche de soja natural (sin endulzar), 1 cda. de aceite de oliva, 6 pimientos del piquillo y una pizca de sal.
Para la salsa:  6 pimientos del piquillo, 75 ml. de aceite de oliva, 1 ajo, sal y pimienta al gusto.
Para el relleno:  Aceite de oliva, 1 copita de brandy, 1 puerro, 1 zanahoria, 1 calabacín, 6 champiñones… o podemos utilizar las verduras que más nos gusten o tengamos a mano. Sal y pimienta al gusto.

Elaboración:
Masa:
Empezaremos por preparar la masa de los crepes, para ello, ponemos todos los ingredientes en el baso de la batidora y batimos hasta que se integre todo y no queden grumos.  Guardamos la mezcla en la nevera unos 30 minutos mínimo.
Mientras reposa la masa, hacemos la salsa y el relleno.
Salsa: Poner los ingredientes en el baso de la batidora y emulsionar.
Relleno: Cortar todas las verduras en brunoise (cuadritos pequeños). Cubrir el fondo de una sarten con aceite de oliva, añadir el porro, cuando empieze a tomar color, añadir el brandy, dejar evaporar un poco el alcohol y añadir el resto de verduras, salpimentar y dejar que se hagan. Pasar las verduras a un colador para que suelten el exceso de aceite y reservar.
Sacar la masa de crepes de la nevera. Engrasar con aceite una  sartén antiadherente, poner la sartén al fuego hasta que tome una buena temperatura. Echar una porción de masa en el centro,   girar la sartén fuera del fuego rápidamente para extenderla por toda la superficie. Bajar un poco la temperatura y dejar cocinar unos dos minutos, dar la vuelta con cuidado de que no se rompa ayudandonos con una espatula y dejar un minuto más para que se haga por el otro lado. Poner la crepe en un plato y proceder con el resto. Podemos taparlas con un paño para que se mantengan calientes.
Cuando tengamos todas las crepes listas, procedemos a su relleno y servimos, acompañadas de la salsa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *