Més fàcil impossible!
Ingredients: 50 g d’anacards en remull (8 h.), 100 g de pastanaga cuita al vapor, 250 ml de llet de soja, 3 cdas de llevat nutricional, 3 cdas de suc de llimona, 2 cdas d’oli d’oliva, 4 ctas d’agar agar en pols, 1/2 cta de ceba en pols, 1/2 cta d’all en pols, 1/2 cta de mostassa en pols, 1/2 cta de sal marina, 1/2 cta de pebre vermell fumat de la Vera més quantitat necessària per a la cobertura.
Elaboració: Escórrer els anacards i posar-los al got de la batedora, afegir-hi la resta d’ingredients excepte la llet i l’agar. En un pot barrejar l’agar amb la llet i portar al foc fins que bulli, afegir al got de la batedora i triturar.
Untar un motlle amb oli i escampar-hi pebre vermell. Posar la barreja i deixar refredar. Un cop fred guardar a la nevera perquè compacti bé.
Més fàcil impossible!
Ingredientes: 50 gms. de anacardos en remojo (8 h.), 100 gms. de zanahoria cocida al vapor, 250 ml. de leche de soja, 3 cdas. de levadura de cerveza, 3 cdas. de zumo de limón, 2 cdas. de aceite de oliva, 4 ctas. de agar agar en polvo, 1/2 cta. de cebolla en polvo, 1/2 cta. de ajo en polvo, 1/2 cta. de mostaza en polvo, 1/2 cta. de sal marina, 1/2 cta. de pimentón ahumado de la Vera más cantidad necesaría para la cobertura.
Elaboración: Escurrir los anacardos y ponerlos en el vaso de la batidora, añadir el resto de ingredientes excepto la leche y el agar. En un cazo mezclar el agar con la leche y llevar al fuego hasta que hierva, añadir al vaso de la batidora y triturar.
Untar un molde con aceite y espolvorear con pimentón. Echar la mezcla y dejar enfriar. Una vez frío guardar en la nevera para que compacte bien.
Listo!
Bon dia, Margarida
Dues consultes, de quina mida és el motlle del formatge i desprès quan de temps dura a la nevera una vegada fet.
Moltes gràcies!!