Formatge fumat

Més fàcil impossible!

Ingredients: 50 g d’anacards en remull (8 h.), 100 g de pastanaga cuita al vapor, 250 ml de llet de soja, 3 cdas de llevat nutricional, 3 cdas de suc de llimona, 2 cdas d’oli d’oliva, 4 ctas d’agar agar en pols, 1/2 cta de ceba en pols, 1/2 cta d’all en pols, 1/2 cta de mostassa en pols, 1/2 cta de sal marina, 1/2 cta de pebre vermell fumat de la Vera més quantitat necessària per a la cobertura.

Elaboració: Escórrer els anacards i posar-los al got de la batedora, afegir-hi la resta d’ingredients excepte la llet i l’agar. En un pot barrejar l’agar amb la llet i portar al foc fins que bulli, afegir al got de la batedora i triturar.
Untar un motlle amb oli i escampar-hi pebre vermell. Posar la barreja i deixar refredar. Un cop fred guardar a la nevera perquè compacti bé.

Més fàcil impossible!


Ingredientes: 50 gms. de anacardos en remojo (8 h.), 100 gms. de zanahoria cocida al vapor, 250 ml. de leche de soja, 3 cdas. de levadura de cerveza, 3 cdas. de zumo de limón, 2 cdas. de aceite de oliva, 4 ctas. de agar agar en polvo, 1/2 cta. de cebolla en polvo, 1/2 cta. de ajo en polvo, 1/2 cta. de mostaza en polvo, 1/2 cta. de sal marina, 1/2 cta. de pimentón ahumado de la Vera más cantidad necesaría para la cobertura.

Elaboración: Escurrir los anacardos y ponerlos en el vaso de la batidora, añadir el resto de ingredientes excepto la leche y el agar. En un cazo mezclar el agar con la leche y llevar al fuego hasta que hierva, añadir al vaso de la batidora y triturar.
Untar un molde con aceite y espolvorear con pimentón. Echar la mezcla y dejar enfriar. Una vez frío guardar en la nevera para que compacte bien.

Listo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *