Ingredients: 1 bloc de tofu dur, 1 taronja, 1 llima, 1 cda de sucre integral de canya, 1 copeta de brandi, oli d’oliva, sal i pebre.
Elaboració: Escórrer el tofu i tallar a daus, ruixar amb el suc de llima, salpebrar i deixar macerar durant una hora més o menys. Posar oli en una paella i fregir el tofu. Quan estigui dauradet afegir el brandi, deixar reduir una mica, tirar el suc d’una taronja, el del macerat de la llima i el sucre. Deixar reduir fins que quedi caramelitzat.
Ingredientes: 1 bloque de tofu duro, 1 naranja, 1 lima, 1 cda. de azúcar integral de caña, 1 copita de brandy, aceite de oliva, sal y pimienta.
Elaboración: Escurrir el tofu, cortar en dados, rociar con el zumo de lima, salpimentar y dejar macerar durante una hora más o menos. Echar aceite en una sartén y freir el tofu. Cuando esté doradito añadir el brandy, dejar reducir un poco, echar el zumo de una naranja, el del macerado de la lima y el azúcar. Dejar reducir hasta que quede caramelizado.