Ingredients: 1/2 ceba ratllada, 1 cta de pebre vermell picant, 2 ctas de pebre vermell dolç, 1 cta de gingebre, 1 cta de comí, 1/2 cta de coriandre, 125 ml d’oli d’oliva, 1 cta de sal.
Elaboració: Barrejar les espècies, afegir l’oli i batre una mica. Tallar a daus l’ingredient triat pels pinxos, posar-ho en l’adob i deixar macerar a la nevera 24 h. Muntar les broquetes i fer a la planxa.
Aquest macerat va molt bé per als pinxos de seitan.
Ingredientes: 1/2 cebolla rallada, 1 cta. de pimentón picante, 2 ctas. de pimentón dulce, 1 cta. de jengibre, 1 cta. de comino, 1/2 cta. de cilantro, 125. ml. de aceite de oliva, 1 cta. de sal.
Elaboración: Mezclar las especies, añadir el aceite y mezclar. Cortar en dados el ingrediente elegido para los pinchos, ponerlo en el adobo y dejar macerar en la nevera 24 h.
Montar los pinchos y hacer a la plancha.
Este macerado va muy bien para los pinchos de seitán.