Un pesto diferent, per amanir pasta, amanides, o el que vulguem.
Ingredients: 20 g d’alfàbrega, 25 g de festucs crus i pelats, 1 cda de suc de llimona, 1 grill d’all, 1 cda llevat nutricional, 125 ml d’oli d’oliva, sal i pebre a gust.
Elaboració: Tot a el got de la batedora i ja està, ja ho tenim a punt per utilitzar. Més fàcil impossible.
Ingredientes: 20 gms. de albahaca, 25 gms de pistachos crudos y pelados, 1 cda. de zumo de limón, 1 gajo de ajo, 1 cda. levadura nutricional, 125 ml. de aceite de oliva, sal y pimienta al gusto.
Elaboración: Todo al vaso de la batidora y ya está, ya lo tenemos a punto para utilizar. Más fácil imposible.
Estan Molt bé totes les receptes que publiques
Gracies.
Comparteixo el que faig per si puc ajudar a algú.