Salsa de fruits vermells

La salsa de fruits vermells és una excel·lent opció per condimentar pràcticament qualsevol aliment, aquesta recepta en concret serveix igual per a plats salats o dolços. La podeu fer amb els fruits vermells de la vostra elecció, els que més us agradin o tingueu a mà.

Ingredients: 1/4 de fruits vermells variats, (maduixes, nabius, gerds, mores…) 100 ml de vi negre, 25 ml de suc de taronja o aigua, 1 cda de vinagre de poma, 25 gms de sucre morè, 1 pal de canyella i 1 branqueta de menta (opcional).

Elaboració: Rentar i trossejar els fruits, posar-los en un cassó i afegir-hi la resta dels ingredients. Cuinar a foc mitjà durant 15/20 minuts. Aparteu-ho del foc i tritureu-ho. Coleu per obtenir una salsa més fina.

*Aquesta salsa no té cap complicació, és molt fàcil de fer i el resultat és excel·lent.

Els fruits vermells i les seves propietats.


Ingredientes: 1/4 de frutos rojos variados, (Fresas, frambuesas, moras…) 100 ml de vino negro, 25 ml de zumo de naranja o agua, 1 cda de vinagre de manzana, 25 gms de azúcar moreno, 1 branca de canela y 1 ramita de menta (opcional).

Elaboración: Lavar y trocear los frutos, ponerlos en un cazo y añadir el resto de los ingredientes. Cocinar a fuego medio durante 15/20 minutos. Apartar del fuego y triturar. Colar para obtener una salsa más fina.

*Esta salsa no tiene ninguna complicación, es muy fácil de hacer y el resultado es excelente.

Los frutos rojos y sus propiedades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *