Fruits vermells

Els fruits vermells o del bosc estan carregats d’antioxidants i vitamines, consumir una ració de fruits del bosc al día pot suposar importants beneficis per a la salut. El problema és que la temporada de fruits del bosc és curta, però es poden consumir congelats tot l’any, sempre que els fruits vermells mantinguin la temperatura ideal durant el transcurs de la cadena de fred, són igual de nutritius. També podem consumir els fruits vermells deshidratats.
El color d’aquestes fruites varia des de diferents tonalitats de vermell fins colors molt propers a el negre o violeta fosc. Cal destacar la seva riquesa en vitamina C, potassi, ferro, crom, magnesi, fòsfor, zinc i manganès.

La quantitat d’antioxidants com flavonoides que els fruits vermells contenen fan d’ells un gran antiinflamatori natural.
Els fruits vermells, especialment el nabiu, són vasodilatadors el que ajuda notablement a el sistema circulatori i a disminuir la pressió arterial. Ajuden també a reduir el colesterol i a prevenir problemes cardiovasculars.
Milloren la salut de la pell, gràcies als antioxidants la dermis manté molt millor la hidratació, a més d’estar més flexible i tonificada.
Són baixos en calories pel que es converteixen en un snack, postres o berenar d’allò més saludable. A més, la seva riquesa en fibra els converteix en un aliment molt saciant i regula els moviments intestinals, ajudant fins i tot a prevenir els gasos i el restrenyiment. 
Els fruits vermells són, també, un desintoxicant natural gràcies a les seves propietats diürètiques, que ajuden a el cos a eliminar les toxines, evitant infeccions urinàries.
 Els àcids orgànics brinden efectes antiinflamatoris i calmants de el dolor.
Tenen també beneficis generals per a la vista, a causa del seu alt contingut en vitamina A.
Prevenen malalties relacionades amb la memòria per les seves propietats neuroprotectores.

Estem dons davant d’una de les meravelles de la Natura, uns fruits que combinen l’exquisit sabor, les propietats nutricionals i els beneficis per a la salut en proporcions equivalents a la intensitat del seu color: a més color, més sabor, més energia i més salut.

Salsa de fruits vermells     /    Puding de Xia    /    Vinagreta de fruits vermells

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *