Com perdre pes sen vegà

Aquest entrada és orientativa, no pretenc que ningú faci el que dic i menys al peu de la lletra, ja que cada persona és diferent i el que em pot anar bé a mi pot ser que a una altra persona no li funcioni.
El millor per perdre pes  és anar a un bon nutricionista.

Hi ha el pensament equivocat de que una alimentació vegana no engreixa, fins i tot hi ha gent que pensa en fer una «dieta» vegana per aprimar, GREU ERROR. El veganisme no és una dieta, sinó un estil de vida i un vegà pot engreixar i li pot costar perdre pes igual que a un no vegà. Jo personalment, vaig engreixar al canviar l’alimentació, i et preguntaràs per què, doncs perquè abans els àpats no les digeria bé i tenia molts problemes digestius que van desaparèixer al començar amb l’alimentació vegana. Vaig agafar algun quilet de més que no em molestaven massa, però ara al deixar de fumar he augmentat més quilos i, ara si que em molesten i vull perdre’ls.
Ara doncs, començaré amb la dieta que jo anomeno «acordió».
Fa molts anys i després del meu primer part, em van quedar 10 quilos de més que havia de perdre com fos, com no crec en les dietes miracle,
vaig anar a un metge especialista per vuere com podía fer-ho. Les pautes que em va marcar, em van funcionar de meravella, vaig aconseguir aprimar i mantenir el meu pes ideal durant molts anys.
Em va dir els aliments que podia menjar i els que no, dels aliments que hi havia a la llista i que no eren prohibits, podia menjar la quantitat que volgués.
Quan vaig fer aquesta dieta no era vegana, així que ara no em serveixen els mateixos aliments que abans, però intentaré fer una adaptació segons la meva manera de menjar actual.
El que si em servirà serà el mètode que em va aconsellar el doctor per aconseguir l’objectiu i que em va semblar fantàstic. A continuació us ho explicaré, i això, si que pot fer-ho qualsevol independentment del tipus  d’alimentació.
En què consisteis la dieta «acordió»?
Es tracta de seguir l’alimentació escollida  i controlar el nostre pes diàriament. Ens pesarem cada dia a l’aixecar-nos al matí, quan hàgim perdut 3 quilos, menjarem normal fins que engreixem 2 i, tornarem a la dieta fins perdre 3 per continuar menjant normal fins a guanyar 2 i així continuament. Curiosament, la primera vegada després de perdre els 3 primers quilos, que ens costarà bastants dies, augmentarem als 2 provablement en un dia, però sorprenentment cada vegada ens serà més fàcil perdre pes i ens costarà més de guanyar-lo fins que arribarà un moment que ja deixarem d’augmentar de pes, amb la qual cosa, estarem menjant normal sense engreixar.
Amb aquest sistema, anem acomodant el cos a poc a poc i aconseguirem que no ens quedi «fofo», això farà també que no augmentem ràpidament de pes com en les dietes “miracle». Fent-ho així, no se’ns fa tan pesat poder assolir el nostre objectiu.

Fer exercici és imprescindible tambè per perdre pes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *