Salsa de ceps

Així faig jo la salsa de ceps, queda una salsa suau i saborosa ideal per acompanyar qualsevol plat, ja sigui de pasta, verdura, seità etc.

Ingredients: 200 ml de nata de soia o civada, 10 g de ceps deshidratats, 1 ceba, 200 ml de brou vegetal, un raig de brandi, sal i pebre a gust.

Elaboració: hidratar els ceps amb el brou vegetal o aigua. Sofregir la ceba i quan estigui ben enrosida, afegir un raig de brandi i els ceps i deixar fins que s’evapori l’alcohol, en aquest punt, afegir la nata i una mica de  brou d’hidratar els ceps, salpebrar i deixar reduir una mica. Depenent de l’espessor  que vulguem donar-li a la salsa, afegirem més o menys brou.


Ingredientes: 200 ml. de nata de soja o avena , 10 gms. de ceps deshidratados, 1 cebolla, 200 ml. de caldo vegetal, un chorro de brandy, sal y pimienta al gusto.

Elaboración: hidratar los ceps con el caldo vegetal o agua. Sofreir la cebolla hasta que quede bien enrosida, añadir un chorro de brandy y los ceps y dejar hasta que evapore el alcohol. Añadir la nata y un poco del caldo de hidratar los ceps, salpimentar y dejar reducir un poco, dependiendo de lo espesa que queramos la salsa, añadiremos más o menos caldo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *