Cigrons amb espinacas

Aquesta és una recepta molt apetitosa que ens serveis igual per l’hivern que per l’estiu i que la podem fer de forma ràpida si utilitzem els cigrons i espinacs prèviament cuits.

Ingredients: 400 g de cigrons cuits, 250 g d’espincas, una ceba, 3 o 4 grans d’all, 200 g de tomàquet triturat, 1 cta de pebre vermell, oli d’oliva, vinagre de poma, sal i pebre.

Elaboració: Tallar els alls a làmines fines i fregir-los amb compte de que no es cremin, posar a escórrer sobre paper de cuina i reservar per el final.
En el mateix oli, sofregir la ceba tallada en brunoise, quan estigui ben daurada, apartar la paella de foc i afegir el pebre vermell i un raig de vinagre de poma, remenar una mica, afegir el tomàquet i salpebrar al gust. Deixar sofregir tot junt una mica, afegir els espinacs cuits i els cigrons, donar unes voltes perquè s’integri tot i servir amb els xips d’all per sobre.


Ingredientes: 400 gms. de garbanzos cocidos, 250 gms. de espinacas cocidas, una cebolla, 3 o 4 dientes de ajo, 200 gms. de tomate triturado, 1 cta. de pimentón, aceite de oliva, vinagre de manzana, sal y pimienta.

Elaboración: Cortar los ajos en finas láminas y freirlos con cuidado de que no se quemen, poner a escurrir sobre papel de cocina y reservar para el fina. En el mismo aceite, sofreir la cebolla cortada en brunoise, cuando esté bien dorada, apartar la sartén del fuego y añadir el pimentón y un chorro de vinagre de manzana, remover un poco, añadir el tomate y salpimentar al gusto. Sofreir todo junto un poco, añadir las espinacas cocidas y los garbanzos, dar unas vueltas para que se integre todo y servir con los xips de ajo por encima.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *