Te chai

El te chai és originari de l’Índia. És un te verd o negre, que es prepara aromatitzat amb espècies com: canyella, clau, gingebre, cardamom i nou moscada … entre d’altres. Es considera que és digestiu, antiinflamatori, antioxidant i proporciona beneficis per a qui tingui problemes cardiovasculars i respiratoris.

A continuació una recepta de te chai que podeu variar segons la disponibilitat de les espècies i el vostre gust personal.

Ingredients: 3 tasses d’aigua, 1 tassa de llet vegetal, 2 ctas de te negre, 2 claus d’olor, 4 beines de cardamom, 1/2 branca de canyella, 1 cta de gingebre, 1/2 cta de llavors d’anís, sucre integral.

Elaboració: Bullir les espècies en l’aigua durant 15 minuts, a foc lent. En l’últim moment afegim el te, la llet i el sucre al gust. Deixar reposar tapat durant 5 minuts. Colar i ja podem gaudir d’un deliciós te chai i beneficiar-nos de les seves propietats.


El té chai es originario de la India. Es un té verde o negro, que se prepara aromatizado con especias como: canela, clavo, jengibre, cardamomo y nuez moscada… entre otras. Se considera que es digestivo, antiinflamatorio, antioxidante y proporciona beneficios para quien tenga problemas cardiovasculares y respiratorios.

A continuación  una receta de té chai que podéis variar según la disponibilidad de las especias y vuestro gusto personal.

Ingredientes: 3 tazas de agua, 1 taza de leche vegetal, 2 ctas. deté negro, 2 clavos de olor, 4 vainas de cardamomo, 1/2 ramita de canela, 1 cta. de jengibre, 1/2 cta. de semillas de anís, azúcar integral.

Elaboración: Hervir las especies en el agua durante 15 minutos, a fuego lento. En el ultimo momento añadimos el té, la leche y el azúcar al gusto. Dejar reposar tapado durante 5 minutos. Colar y ya podemos disfrutar de un delicioso té chai y beneficiarnos de sus propiedades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *