Brou vegetal amb algues

Aquest brou és ideal per fer paella o fideuà, al portar algues, li dóna un suau gust de mar que el fa ideal per a aquests plats. També es pot utilitzar per fer sopa o prendre-ho simplement com un consomé.

Ingredients: 2 tomàquets madurs, mig pebrot vermell, 1 o 2 pebrots verds, una branca d’api, una ceba tendra, 2 grans d’all, un manat de julivert, algues al gust, jo faig servir espagueti de mar i alga dulze, un raig d’oli d’oliva, un litre d’aigua i sal a l’gust.

Elaboració: Tallar les verdures, posar-les en una olla, afegir sal i oli i cubrir amb l’aigua. Bullir mitja hora, deixar reposar perquè el brou agafi bé el gust i colar.


Este caldo es ideal para hacer paella o fideua, al llevar algas, le aporta un suave sabor a mar que lo hace ideal. También se puede hacer sopa o tomarlo como un consomé.

Ingredientes: 2 tomates maduros, medio pimiento rojo, 1o 2 pimiento verdes, una cebolla tierna, una branca de apio, 2 granos de ajo, un manojo de perejil, algas al gusto, yo utilizo espagueti de mar y alga dulce, un chorro de aceite de oliva, un litro de agua y sal al gust.

Elaboración: cortar las verduras, ponerlas en una olla, añadir sal y aceite y cubrir con el agua. Hervir media hora, dejar reposar para que el caldo coja bien el gusto y colar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *