Panacotta de vainilla amb melmelada de mores

Quantitats per a dues racions d’aquest fantàstic postre italià.

Ingredients: Un bric de 250 ml nata de soja, 100 ml de llet de soja, 40 g de sucre, 1/2 beina de vainilla, 1/2 cdta d’agar-agar en pols, 3 cullerades melmelada de mores, suc de 1/2 llimona.

Elaboració: Posar en un cassó, la nata, la llet (reservant una mica per desfer l’agar) i el sucre, obrir la beina de vainilla, raspar el seu interior i afegir junt amb la beina. Escalfar a foc mig, quan arribi a punt d’ebullició afegir l’agar-agar i deixar que bulli tot junt 1 minut. Colar i distribuir en dues copes, deixar refredar i guardar a la nevera fins que qualli.
Un cop cuallat, barrejar la melmelada amb el suc de llimona i repartir per sobre.


Cantidad para dos raciones de este estupendo postre italiano.

Ingredientes: Un brik de 250 ml. nata de soja, 100 ml. de leche de soja, 40 gms. de azúcar, 1/2 vaina de vainilla, 1/2 cdta. de agar-agar en polvo, 3 cucharadas mermelada de moras, zumo de 1/2 limón.

Elaboración: Poner en un cazo, la nata, la leche (reservando un poquito para deshacer el agar) y el azúcar, abrir la vaina de vainilla, raspar su interior y añadirlo junto con la vaina. Calentar a fuego medio, cuando llegue al punto de ebullición echar el agar-agar y dejar que hierva todo junto 1 minuto. Colar y distribuir en dos copas.  Dejar enfriar y guardar en la nevera hasta que cuaje.
Una vez cuajado, mezclar la mermelada con el zumo de limón y repartir por encima.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *