Coca de recapte

La coca de recapte es pot fer amb els ingredients que vulguem i més ens agradin. El secret d’aquesta coca està en la massa, però no us preocupeu que és una massa d’allò més fàcil de fer i amb un resultat molt bo.

Ingredients per a la massa: 250 g de farina de blat, 100 ml de vi blanc, 100 ml d’oli d’oliva, sal i pebre.

Elaboració: Barrejar en un bol el vi, oli i una mica de sal i pebre. Batre amb les barilles de mà per emulsionar. Afegir la farina de cop i pastar el just perquè s’integri. Deixar reposar uns 10 minuts. Estendre la massa sobre paper de cuina vegetal i donar-li la forma a la coca, a mi m’agrada deixar-la ben fineta, es fa abans i queda mes bona. Podem fer una gran, o dos o tres mes petites.
Repartir per sobre els ingredients escollits i posar al forn preescalfat a 200 º mes o menys 30 minuts. Al treure-la del forn i depenent dels ingredietes que hàgim triat podem posar una mica d’olivada rebaixada amb oli (cas de la d’escalivada) o una picada d’oli i julivert (cas de la de xampinyons) o simplement oli.

* A tenir en compte que els ingredients que escollim per a la coca, han d’estar prèviament cuinats.


La coca de recapte se puede hacer con los ingredientes que queramos y mas nos gusten. El secreto de esta coca está en la masa, pero no os preocupéis que es una  masa de lo mas fácil de hacer y con un resultado muy bueno.

Ingredientes para la masa: 250 gms de harina de trigo, 100 ml de vino blanco, 100 ml. de aceite de oliva, sal y pimienta.

Elaboración: Mezclar en un bol el vino, aceite y un poco de sal y pimienta. Batir con las barillas de mano para emulsionar. Añadir la harina de golpe y amasar  lo justo para que se integre. Dejar reposar unos 10 minutos.
Extender la masa sobre papel de cocina vegetal y darle la forma a la coca, a mi me gusta dejarla bien finita, se hace antes y queda mas buena. Podemos hacer una grande, o dos o tres. Repartir por encima los ingredientes elegidos y meter en el horno precalentado a 200º mas o menos 30 minutos. Al sacar del horno y dependiendo de los ingredietes que hayamos elegido podemos poner un poco de olivada rebajada con aceite (caso de la de escalivada) o una picada de aceite y perejil (caso de la de champiñones) o simplemente aceite.

*A tener en cuenta que los ingredientes que escojamos para la coca, tienen que estar previamente cocinados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *