Hamburgueses de soia

Amb aquestes quantitats surten unes 6 hamburgueses. Es poden congelar tranquil·lament.

Ingredients: 1 tassa i mitja de soja texturitzada fina, 1 tassa de gluten, 3 tasses d’aigua bullint, 3/4 tassa de pa ratllat, 1 cta de llevat en pols, 1 cta de sal marina, 1 cda de vinagre de Mòdena, 2 cdas d’oli d’oliva, 1 ceba, 2 alls, 2 ctas d’orenga, 1/2 cta de comí, 1 cda de julivert, 1 cda de puré de remolatxa (opcional).

Elaboració: Picar l’all i la ceba, ofegar en una paella amb una mica d’oli. Hidratar la soja texturitzada amb l’aigua calenta, escórrer i posar-la en un bol, afegir l’all i la ceba, el pa ratllat, l’oli i vinagre, la sal, les espècies i el puré de remolatxa en cas de utilitzar-lo. Barrejar tot el conjunt perquè s’integri bé i deixar refredar, és important que la barreja no estigui calenta quan anem a afegir el gluten. Quan s’hagi refredat, afegir el gluten i el llevat. Pastar tot el conjunt i formar les hamburgueses. Embolicar cada peça en paper film i coure-les al vapor 15/20 minuts.
Deixar refredar i ja les teniu llestes per congelar o guardar a la nevera per a ser utilitzades.
A l’hora de preparar-les, només heu de fer-les a la paella amb unes gotes d’oli i llestes per degustar.


Aquí tenemos unas rícas hamburguesas de soja texturizada, con estas cantidades salen unas 6 hamburguesas. Se pueden congelar tranquilamente.

Ingredientes: 1 taza y media de soja texturizada fina, 1 taza de gluten, 3 tazas de agua hirviendo, 3/4 taza de pan rallado, 1 cta. de levadura en polvo, 1 cta. de sal marina, 1 cda. de vinagre de Módena, 2 cdas. de aceite de oliva, 1 cebolla, 2 ajos, 2 ctas. de orégano, 1/2 cta. de comíno, 1 cda. de peréjil, 1 cda. de puré de remolacha (opcional).

Elaboración: Picar el ajo y la cebolla, rehogar en una sartén con un poco de aceite. Hidratar la soja texturizada con el agua caliente, escurrir y ponerla en un bol, añadir el ajo y la cebolla rehogada, el pan rallado, el aceite y vinagre,  la sal,  las especias y el puré de remolacha en caso de utilizarlo. Mezclar todo el conjunto para que se integre bien y dejar enfriar, es importante que la mezcla no esté caliente cuando vayamos a añadir el gluten. Cuando haya enfriado, añadir el gluten y la levadura. Amasar todo el conjunto y formar las hamburguesas.
Envolver cada pieza en papel film y cocerlas al vapor 15/20 minutos.
Dejar enfriar y ya las tenéis listas para congelar o guardarlas en la nevera para ser utilizadas.

A la hora de prepararlas, solo tenéis que hacerlas en la sartén con unas gotas de aceite y listas para degustar.

2 respuestas a «Hamburgueses de soia»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *