Mouse de crema catalana (sense gluten)

Aquesta mouse vegetal us encantarà pel seu sabor tan aconseguit a crema catalana.
Unes postres per sorprendre als nostres convidats, siguin vegans o no.

Ingredients: 250 ml de nata vegetal, 100 ml de llet de soja, 100 ml de suc de pastanaga, 2 cdas de Maizena, 6 cdas de sucre, 1 cta d’aroma de vainilla, 1 branca de canyella, pell de llimona i taronja.

Elaboració: Posar a bullir en un cassó el suc de pastanaga, la llet, canyella, sucre i les pells de taronja i llimona. Apagar el foc i afegir la vainilla. Deixar infusionar perquè agafi sabor, mitja hora o més.
Passat el temps, colar i desfer la maizena, posar de nou al foc sense deixar de remenar fins que bulli i espesseixi la barreja. Quedarà una crema espessa que hem de cobrir amb paper film perquè no es formi cap capa per sobre.
Quan s’hagi refredat ficar a la nevera i guardar fins al moment de muntar. Millor fer-la d’un dia per l’altre.

Preparació de la mouse: Posar en un bol la crema i afegir la nata, les dues coses han d’estar ben fredes. Muntar amb les barilles fins aconseguir la textura desitjada.
A l’hora de servir, posar una mica de canyella mòlta per sobre i a gaudir.

* La nata que jo utilitzo és diu Ambiante, el seu sabor és excel·lent i munta molt bé.


Ingredientes: 250 ml. de nata vegetal, 100 ml. de leche de soja, 100 ml. de zumo de zanahoria, 2 cdas. de Maizena, 6 cdas de azúcar, 1 cta. de aroma de vainilla, 1 varita de canela en rama, piel de limón y naranja.

Elaboración: Poner en un cazo el zumo de zanahoria, la leche, canela, azúcar y las pieles de naranja y limón y hervir. Apagar el fuego y añadir la vainilla. Dejar infusionar para que tome sabor, media hora o más. Pasado el tiempo, colar y desleir la maizena, llevar de nuevo al fuego sin dejar de remover hasta que hierva y espese la mezcla.
Quedará una crema espesa que debemos cubrir con papel film para que no se forme ninguna capa por encima. Cuando haya enfriado meter en la nevera y guardar hasta el momento de montar. Mejor hacerla de un día para otro.
Preparación de ma mouse: Poner en un cuenco la crema y añadir la nata, ambas cosas deben estar bien frías y montar con las barillas hasta conseguir la textura deseada.

A la hora de servir, espolvorear un poco de canela molida por encima y a disfrutar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *