Sobrassada

Que puc dir d’aquest paté de sobrassada? … doncs que està genial, bo de gust, nutritiu i es prepara en un obrir i tancar d’ulls. Ideal per prendre amb unes torrades, en entrepà o farcir una pasta de full.
En fi! per al que vulguis.

Ingredients: 50 gms. de pinyons, 1 all, 40 gms. de tomàquets secs en oli, 100 gms. de pebrots del piquillo en conserva, 25 ml. d’oli d’oliva, 1/2 cte. d’orenga, 1/2 cte. de sal, 1 cda. de pebre vermell dolç, 2 cdas. de pa ratllat o més segons la textura que vulguem donar-li.

Elaboració: Triturar tot junt i llest!


Ingredientes: 50 gms. de piñones, 1 ajo, 40 gms. de tomates secos en aceite, 100 gms. de pimientos del piquillo en conserva,  25 ml. de aceite de oliva, 1/2 cta. de orégano, 1/2 cta. de sal 1 cda. de pimentón dulce, 2 cdas. de pan rallado o más según la textura que queramos darle-

Elaboración: Triturar todo junto y listo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *