Niu cruixent d’alvocat

Ingredients: 1/2 alvocat per persona, brots tendres, germinats d’alfals, oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal de flors, pebre i flors comestibles per decorar.
Per al cruixent: espagueti de mar, pa fregit i un grapat de festucs.

Elaboració: Primer pas preparar el cruixent, per a això, fregir uns trossos de pa del dia anterior i reservar. A la mateixa paella fregir els espaguetis de mar (sense hidratar) només un minut vigilant que no es cremin. En un morter o processador d’aliments triturar el pa, espagueti de mar i els festucs. Reservar.
Partir l’alvocat per la meitat, retirar l’os i la pell. Ruixar amb suc de llimona, unes gotetes d’oli sal i pebre al gust. Omplir l’alvocat amb el cruixent.

Muntatge del plat: Disposar en un plat els brots d’amanida i amanir amb el vinagre de Mòdena, oli i sal. Posar sobre els germinats d’alfals i acabar amb l’alvocat.
Decorar amb les flors comestibles i escampar-hi sal de flors.


Ingredientes: ½ aguacate por persona, brotes tiernos, germinados de alfalfa, aceite de oliva, vinagre de Módena, sal de flores, pimienta y flores comestibles para decorar.
Para el crujiente: espagueti de mar, pan frito y un puñado de pistachos.

Elaboración: Primer paso preparar el crujiente, para ello, freír unos trozos de pan del día anterior y reservar. En la misma sartén freír los espaguetis de mar (sin hidratar) solo un minuto vigilando que no se quemen. En un mortero o procesador de alimentos triturar el pan, espagueti de mar y los pistachos. Reservar.
Partir el aguacate por la mitad, retirar el hueso y la piel. Rociar con zumo de limón, unas gotitas de aceite sal y pimienta al gusto. Rellenar el aguacate con el crujiente.

Montaje del plato: Disponer en un plato los brotes de ensalada y aliñar con el vinagre de Módena, aceite y sal. Colocar encima los germinados de alfalfa y culminar con el aguacate. Decorar con las flores comestibles y espolvorear con sal de flores.
A degustar!

Una respuesta a «Niu cruixent d’alvocat»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *